SYMBIAN OS SECTION
  -My-Symbian.com-
MAEMO  SECTION
-My-Maemo.com-
MEEGO  SECTION
-My-MeeGo.com-
SOFTWARE STORECONTACT


My-Symbian.com Forums

 
My-Symbian ~ My-Maemo ~ My-MeeGo
Symbian & Linux based Communicator and Smartphone Info Center
The Oldest Symbian Community Website - Since 1999
 
 Watched TopicsWatched Topics   FAQFAQ   SearchSearch   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   RulesRules   Log inLog in 
Lightweight, simplified version of the forumsMobile version
WiFi on P1i no longer works

 
Post new topic   Reply to topic    My-Symbian ~ My-Maemo ~ My-MeeGo Forum Index -> Symbian OS UIQ 3.x
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kaczor1984
My first post!
My first post!

Please add your avatar!

Joined: 11 May 2013

Posts: 1

Thanks received:
0 in 0 posts
Thanks given: 0


Phone: SE P1i

PostPosted: Saturday, 11.May.2013 11:55    Post subject: WiFi on P1i no longer works   Reply with quote   

Hi All.

The WiFi on my P1i was working some time ago, I could've connect to routers/WiFi networks and everything was ok.

However some time ago the phone stopped connecting to WiFi networks...
Before when I searched for WiFi networks and choosed 'connect' there was a 'connecting' screen with animation and the phone got connected to the network.
Since few month this 'connecting' screen is not showing at all. The 'connect' button gets 'disabled' for ~5secs but the phone doesn't connect to WiFi (icon at top is grey).
When I try to connect again the button gets disabled for a longer time (probably forever) but the phone is not connecting to the network anyway.

I already tried enabling/disabling flight mode, restarting the phone, taking battery out.

Anybody had this problem and knows what is wrong/how to fix that ?
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    My-Symbian ~ My-Maemo ~ My-MeeGo Forum Index -> Symbian OS UIQ 3.x All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
View previous topic :: View next topic

Similar Topics on this forum
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Exchange active sync problem on P1i LongLiveP1i Symbian OS UIQ 3.x 0 Thursday, 24.Nov.2011 05:46 View latest post
No new posts Change OS of P1i to Andriod OS anilvraykar Symbian OS UIQ 3.x 2 Friday, 14.Jan.2011 14:08 View latest post
No new posts Transfer data from SE P1i to Nokia E72 xib111 Symbian OS UIQ 3.x 0 Wednesday, 22.Dec.2010 19:12 View latest post
No new posts P1i not charging Razvan Symbian OS UIQ 3.x 4 Friday, 19.Mar.2010 11:15 View latest post
No new posts Make calls from computer on SE P1i? System8 Symbian OS UIQ 3.x 1 Saturday, 17.Oct.2009 17:37 View latest post
No new posts P1i Camera Problem? keyzersoze Symbian OS UIQ 3.x 1 Monday, 10.Aug.2009 08:52 View latest post
No new posts P1i X-plore doesn't show sys files canaminal Symbian OS UIQ 3.x 1 Wednesday, 05.Aug.2009 09:15 View latest post
No new posts Low volume of calls with SE p1i paddycochrane Symbian OS UIQ 3.x 0 Thursday, 09.Jul.2009 16:43 View latest post
No new posts Lost P1i jnamakulit Symbian OS UIQ 3.x 2 Tuesday, 07.Jul.2009 05:39 View latest post
No new posts P1i how to play java games via BT? dr_k Symbian OS UIQ 3.x 1 Monday, 06.Jul.2009 22:46 View latest post

Posting/discussing/exchanging warez/cracks/serial numbers/links to web sites offering such resources and/or any other illegal content
is FORBIDDEN on this forum and results in an immediate BAN.


Symbian and all Symbian-based marks and logos are trade marks of Symbian Software Limited.
This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Software Limited.    (C) 2001 My-Symbian.com All Rights Reserved